25 Eylül 2013 Çarşamba

2014 Modasında Neler Var?


Gazetelerin köşelerinde dahi bize ne yakışıra, sezonun gözdelerine yer vermeleri çok şeyi değiştiriyor. İnsanlar, özel bir çaba sarf etmeden moda olan renklerden, kılık kıyafete kadar birçok konuda bilgi sahibi oluyor. Nerede, nasıl giyinileceğine dair güzel bilgiler öğreniyor. Sokaklarda, insanların giyimlerinde her geçen gün daha itinalı olabildiklerini gözlemleyebilirsiniz. Erkek, kadın fark etmeksizin herkesin de merakıdır sezonun modası.                                                                                 

En büyük yeniliği ayakkabılara getirmiş 2014 modası. Daha önceki yılların aksine rengârenk bir şölen karşılıyor bizleri. Siyah, kahverengi, derken vizon, e biraz da pudra tonlarını görür olmuştuk ayaklarda. Ama bu sezon bambaşka bir atmosfer var, en çok sevilen aksesuarlarda. Her rengi görebildiğimiz gibi şeffaf formda olanlar da eklenmiş 2014 ayakkabı modasına. Burunları sivri; görünümlerinde ise yılan derisi ve zebra desenleri hâkim.                                                                          

Çantalar, içini gösterir şekilde tasarlanmış. Zebra desenlerini görüyoruz. 2014 çanta modası da çok renkli. Çantalar, en renkli ve cesur yılını yaşıyor 2014 sezonunda. Vitrinlerde sarı rengi hâkim, durağan kombinleri canlandırabilmenin farklı bir seçeneği olarak.
 
                                               

Transparan bilezik ve plastik, renkli saatler, tasarımları tamamlamada bize katkı sağlıyor.           

Çiçek desenleri yine var, ancak enine ve boyuna çizgiler revaçta bu yıl. Baskılar, zımbalar, payetler, şifonlar, tüller, dantellerle süslenmiş dinamik bir dönem bekliyor bizleri.                                          

Yüz güzelliğini ortaya çıkarmak isteyenler, daha kısa ve modern saç kesimlerini tercih ederken; uzun saçı tercih edenler, maşalarla elde edilmiş buklelerle farklı bir hava katmaya devam edecekler.

0 yorum:

Yorum Gönder