30 Haziran 2014 Pazartesi

Verrutol Siğil İlacı Kullanarak Siğillerden Kurtulun


 Verrutol siğil ilacı içeriğinde florourasil oranı %5, salisilik asit %10 asitleri bulundurur. Solüsyon olarak 15 g dır. Verrutol kullanarak inatçı bütün siğilleri ortadan kaldırabilirsiniz. Deneyen herkesin kesinlikle sonuç aldığı verrutol düzenli kullanıldığı zaman %100 sonuç alınabilir. Vücudunuzun neresinde çıkarsa çıksın her tarafta rahatlıkla kullanabileceğiniz asit oranı normal olan bir ilaçtır demek doğru olacaktır.

Bazı siğil ilaçları asit açısından oldukça yoğun olduğu için etkisinden ziyade kullanılamıyor oluşu ile birlikte pek bir yarar sağlamaz. Bunun yerine bizim tavsiyemiz normal dozlarda olan, kesinlikle işe yarayan ilaç Verrutoldur.

Verrutol günde iki defa sabah ve akşam olmak üzere kullanılır. Verrutolu içinden çıkan küçük fırça ile de sürebilirsiniz. Ancak süreceğiniz bölgeye bağlı olmak şartıyla.

Çünkü sadece siğilin üzerine sürmeniz gerekiyor. Aksi durumda kızarma ve yanma gibi sorunlar meydana gelebilir. Eğer siğiliniz oldukça küçükse önerimiz kibrit çöpü ya da kürdan olacaktır.

Bu şekilde herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağınızı düşünüyoruz. Sadece siğilin üzerine gelirse herhangi bir acı hissetmezsiniz. Ancak deri ile temas etmesi halinde yine pek fazla zararı dokunmaz.

Son olarak verrutolun fiyatı da pek fazla bir şey değil. Diğer ilaçlara göre oldukça makul olan fiyatını güncel olarak on tl civarındadır.

Verrutolu kullanıp yan etkisini gören olmasa bile yine doktor kontrolü ile almanızda fayda vardır. Kızarma ya da herhangi bir durum zamanla geçmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder