25 Eylül 2013 Çarşamba

2014 Modasına Seyahat


Modayı takip etmek diye bir eylem kalmadı artık; çünkü moda, her zaman ve her yerde bizimle iç içe yaşıyor. Dergiler, gazeteler, en çok da sürekli takip ettiğimiz internet siteleri, özel bir çaba sarf etmemize gerek bırakmadan bizi moda yolculuğuna çıkarıyor.                                                 

Şimdilerde de 2014 modasının bize neler getirdiğini görelim. En çok dikkatleri üzerine toplayan transparan görünümlü aksesuarlar… Renklerle birleşen bu şeffaf formlar, göz zevkini okşayıp, dikkatleri üzerine çekiyor. Ayakkabılara, çantalara, en çok da bileziklere verilen bu yenilik 2013 sezonunda hem vitrinlerde hem de kişilerde göze çarpıyor.                                                                 

Bebe yakalı gömlekler, smokin kesimli bluzlar, mini elbiseler, şifon elbiseler, kalem formlu etek ve pantolonlar, mini şortlar, kombinlerimizde yer alıyor.


Turuncu, kırmızı, sarı, bebek mavisi, nane yeşili ve daha yumuşak tonlarda olan pembe ve pudra tonları, 2014 sezonunun moda renkleri arasında yer alıyor.                                                        

Çiçek desenleri, enine ve boyuna çizgiler, zebra deseni sezonun göze çarpan detayları arasında bulunurken; danteller, deriler, baskılar, payetler de, bu yılın gözdelerindendir.                              

Ayakkabılarda şeffaf görünümler moda. Zebra deseninin yerini yılan derisi almış durumda. Sivri burunlar, alçak topuklar, 2014 ayakkabı modasının başrollerini paylaşıyor. Ayakkabıda bu sezon kombinlerimize uyum sağlaması sebebiyle pudra rengi tercih ediliyor.                                     

Revaçta olanları paylaştık. Size nelerin yakışacağını tespit etmeyi ve alışveriş kısmını da size bıraktık.
Tasarımlarınızı yaparken, hayal gücünüzü de yanınıza almayı unutmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder