11 Ekim 2013 Cuma

Yeni Sezonun Getirdikleri

Uzun süredir derslerden başımı kaldıramamıştım ve bu sınavda başarıyı yakalayabilirsem kendimi ödüllendirme kararı almıştım. İşte o gün geldi ve izlenimlerimden arta kalanlar…                     
2014 ilkbahar/yaz sezonunun bu kadar renkli olması birçok insanı sevindirdi. Geçen yılda gökkuşağı renkleri hâkimdi ama bu yıl korkusuzca boy gösteriyor.                                                                 
Vitrinler sarı renkli çantalarla yılan derisi ve zebra deseni ayakkabılarla süslenmiş. Şeffaf görünümlü ayakkabılar ise gözlere hitap ediyor ve bütün kadınlara bir kez Külkedisi’nin cam ayakkabısını giyme imkânı sunuyor.                                                                                                                               
Şifon elbiseler, mini şortlar, uzun, renkli etekler, dantelli mini kollu siyah elbiseler, kalem formlu pantolonlar ve tulumlar, 2014 modasının revaçta kıyafetleri arasında.                                                    
Vitrinlerde alışılmış olduğu üzere tek renkli ve az detaylı kumaşların yerine, geometrik, dantelli, enine ve boyuna çizgili, baskılı desenler göze çarpıyor.      
 
Zımba desenlerini ayakkabıdan, çantaya, kıyafetten bilekliğe kadar birçok parçada görüyoruz.
Önünden geçerken kendimizi alamadığımız ayakkabı mağazaları ise ön plana sivri ve kısa topuklu olanları çıkarmış. Arka planda yine platformlu olanlar mevcut, babetler ise bu sezon gençlerin tercihi olmaya devam ediyor. 2014 ayakkabı modası, yedi rengi yansıtmakla kalmamış, bize çok farklı seçenekler sunmuş.                                                                                                                                 

Sadece renkler değil kesimler de çok cesur. Asimetrik kesimleri, kıyafetlerimizden, saçlarımıza kadar birçok şeyde görebiliyoruz. Asimetrik kullanımlar, kişilere de cesaret veriyor ve kalıplaşmış olanın dışına çıkarıyor. Siz de kendi kombininizi kendiniz yaparak fark yaratabilirsiniz.                                  

Bu kadar hareketli olan vitrinler, sizi heyecanlandırıp, yanlış seçimler yapmaya teşvik etmesin. Düşünmek için kendinize zaman, bütçenize şans tanıyın… 

0 yorum:

Yorum Gönder