25 Eylül 2013 Çarşamba

Moda 2014 İle

Moda, değişikliği arama ve daha güzel olabilme arzusuyla topluma yerleştirilen yeniliklerdir. Birçoğumuz, modaya uyabilmek için büyük hatalar yaparız. Seçimlerimizi vücut hatlarımızı tanımadan yapabildiğimiz gibi, sırf revaçta diyerek aldığımız birçok ürünle de görsel kirliliğe sebep oluruz. 
Önce beden yapımızı tanımalıyız, sonra kusurlu olan bölgelerimizi geri plana alabilecek seçimler yapabilmenin tüyolarını öğrenmeliyiz.   

 
Enine ve boyuna tasarlanmış çizgiler, hiçbir zaman yok olmuyor. Bu sezon da fazlasıyla yer alacaktır. Farklı renklerdeki geometrik desenler, hacimli kıyafetler, payetler, metalik renkler, deri görünümlü ve baskılı kumaşlar 2014 ilkbahar yaz sezonunda bizimle olacaktır.                                                    
Etek modası, son yıllarda dönüş yaptı. Uzun, bol, kloş, yüksek belli ve kemerli olanları, en canlı renkleriyle bize merhaba diyecektir. Sarı, yeşil, mavi, kırmızı olarak tasarlanan renkler 2014 yaz renkleriyle bizi cesur olmaya davet edecek. Yüksek bel kalem eteklerle kombin yapılabilmesi amacıyla tasarlanan gömlekler, iş ortamında da şıklıktan ödün vermeyen kadınlara yardımcı olacaktır.          
Vitrinlerde tüm albeni ve renkleriyle bizi cezbeden ayakkabı trendinde sıra… Dolgu taban ve platformlar yine baş sıralarda yer alacak. Babetlerin tahtı bu sezon da sarsılamayacak. 2014 yaz sezonu cesur bir giriş yaparak, bunu en fazla renkli ayakkabılarda gösterecek. Simli, taşlı, çiçek ve zebra desenleri ile tasarlanan ayakkabılar, kombinimizi tamamlamada temel aksesuarlarımız olacaktır.                                                                                                                                                                        
2013’nin devamı niteliğinde bir yıl yaşatıyor 2014 yaz modası bizlere. Durağan yapılan kombine canlı renklerde seçilen bir çanta ya da plastik kordonlu bir saat ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder