25 Eylül 2013 Çarşamba

2014 Modasına Bakış


Her geçen gün bilinçlenip, dış görünüşümüze de gereken önemi vermeye başladık. Giyim, örtünme ihtiyacından sıyrılarak, tamamen göze hitap eder hale geldi. Hepimiz az ya da çok modayı takip edip, sezona göre giyinmeyi hobi edindik.                                                                                                                   

2014 moda renklerinde canlı renkleri sevenler için sarılar, yeşilin tonları, kırmızılar; naturel ve pastel renkleri sevenler için yine pudra, nude tonları mevcuttur. Metalik tonları da sık sık bu sezonda göreceğiz. Renkleri doğru olarak kombinleyebilirsek harikalar yaratabiliriz. Korkmadan, biraz araştırarak, biraz da yaratıcılığımızı katarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Örneğin siyahla beyazı, sarıyla turuncuyu ya da yeşille sarıyı kombinleyebileceğimiz gibi mavinin tonlarını kullanarak yumuşak geçişler de yapabiliriz.   
 
                                                                                                         

Minik siyah elbiseler, yine vazgeçilmezlerimiz arasında yer alacak. Dantelli elbiseler, uzun, bol etekler, çiçek desenleri, ama daha da öne çıkan çubuk desenlerini 2014 yaz trendlerinde fazlasıyla göreceğiz. Şifon elbiseler, yine bu yaz sezonunda en büyük kurtarıcımız olmaya devam ediyor.          

İnce ve kalın bantlı topuklu ayakkabılar, şıklığımıza katkıda bulunacak. Çiçekli, geometrik desenli, baskılı, hayvan derisi görünümünde olacaklar. Sivri burunlu ve kısa topuklu ayakkabılar, 2014 ilkbahar yaz sezonunda bize eşlik edecek. Şeffaf ve transparan görünümler ise 2014 İlkbahar yaz ayakkabı sezonunun en revaçtaki modellerinden olacaktır.                                                                         

Bütün kış kahve saç tonlarını kullandık. Baharla birlikte renkler de yumuşayacak ve balköpükleri, karameller, sıcak kahveler, bakır ve saman tonundaki sarılar 2014 moda saç renklerinde en çok tercih edilenlerden olacaktır. Siyah severler ise fark yaratıp, mavi siyahlarla yollarına devam edeceklerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder