25 Eylül 2013 Çarşamba

2014 Modasına Açılan Pencere


İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, fikirleriyle uğurlanır, atasözünden de anlaşılacağı üzere, ilk izlenimlerde kılık kıyafetin kesin bir etkisi olduğu herkesçe bilinen bir gerçektir. Şıklığın yanı sıra, zaten biraz da bu yüzden değil midir, bize en çok yakışanı edinebilme, giyinebilme arzusu? O hâlde biz de 2014 ilkbahar/yaz modasına bir yolculuğa çıkalım.

Transparan bilezikler, tasma şeklindeki boncuklu aksesuarlar, plastik renkli kordon saatler, sezonun hitleri arasında yer alıyor.

Kısa topuklu, sivri burunlu ayakkabılar, yılan derisi ve zebra görünümleriyle 2014 yılının ayakkabı modasını oluşturuyor.      
Birçok rengi bünyesinde barındırdığı gibi, şeffaf görünümde olanları da mevcuttur.    
  


Her tasarımla uyum sağlayabilen pudra renkli ayakkabılar da, en çok tercih edilenlerin başında yer alıyor.                                                                                                                                                                      

Sarı çantalar, kombinlerimizi canlandıracaktır. Farklı birçok seçenekle de, gözlere hitap ediyor. Örneğin zincirli saplarıyla yine zebra desenli çantaları görüyoruz. Canlı renklerin ve transparan görünümlerin bileşimiyle oluşturulan yeni tasarılar da, farklılığı arayanlara da güzel bir seçenek sunuyor.                                                                                                                        

Kalem formundaki pantolonlar, şifon elbiseler, mini şortlar, bebe yaka gömlekler, smokin formlu bluzlar, tek renk klasik ceketler, uzun, bol etekler, 2014 yılının en çok tercih edilen kıyafetleri arasındadır.                                                                                                                                                

İri çiçekli, enine ve boyuna çizgili ve baskılı desenleri görüyoruz. Deriler, şifonlar, danteller payetler, 2013 sezonunun en revaçtaki raf misafirleridir.                                                                                       

Asimetrik saç kesimleri ve her zevke hitap edebilecek çeşitli güneş gözlükleri seçenekleriyle kombinlerinizde kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.                                                                            

0 yorum:

Yorum Gönder