3 Mayıs 2014 Cumartesi

Cildinize Her Gece Maden Suyu


Elinizin altında, buzdolabında bulunan maden suyunun cildinizi besleyip onaracağını hiç düşünmüş müydünüz? Maden suyunu evinizde bulundurmayı hiç ihmal etmeyin. Çok basit ve etkili olan bu mineralli su kısa sürede vazgeçemeyeceğiniz güzellik iksirleriniz arasında bulunacaktır.

İhtiyacınız olan tek şey

Çok fazla mineral içerdiği için insanlar onu içiyor. Ama maden suyunu yüzünüze püskürtürseniz cildinizin  canlanacağı ve sıkılaşacağını göreceksiniz. Püskürtmeli tonik şişelerinizi atmayın. İçini iyice yıkayın  maden  suyu doldurun.

Deriyi canlandırmak için her akşam  önce cildi temizleyin. Sonra maden suyunu hafifçe  sıkın. Mineraller cilt tarafından emilsin diye iyice kurumadan yatmayın. Özellikle gözenek sorunu yaşayanlar için düzenli kullanımda yararlı.

İskandinav kadınları

Birçok  kozmetik ürününde maden suyu kullanıldığını unutmayın.  İskandinav kadınlarının ciltlerinin güzelliğinin nedeni bu uygulama..  Kuzey kadınlarının sürekli kullandıkları maden sularında güzelliklerinin sırrı saklı.  Bu arada  buzdolabında tutmayı ihmal etmeyin.

0 yorum:

Yorum Gönder