19 Eylül 2013 Perşembe

2013 Moda Panorama

Modanın takipçisi olmak, bizi demode olmaktan kurtaracağı için, elbette çağın gereksinmelerindendir. Bir yıl öncesinin kıyafetlerini giymekten bile imtina ederken, görselliği okşayacak yeniliklerden bihaber olmamız düşünülemez. Öyleyse gelin, lafı fazlaca uzatmadan 2013'ün modasına kısaca bir değinelim.  
                                                                                                                                                                              
Mini şortlar, gömleklerle ya da bebe yaka bluzlarla kombinleniyor. Çiçek desenleri yine var, ama daha çok enine ve boyuna çizgileri görüyoruz. Siyah beyaz kombini, bu sezon da göz almaya devam ediyor. A kesim etek ve elbiseler, özellikle geniş kalçalı bayanların imdadına yetişiyor, onlara topuklu ayakkabılarla birlikte modern bir hava katıyor. Gece elbiseleri yine çok şatafatlı. Renkli kalem etekler, desenli pantolonlar 2013 modasının hitleri arasında.                                                                                                                   
 
Su yüzüne çıkan renkler ise; bebek mavisi, limon sarısı, turuncu…

2013 ayakkabı modası, vazgeçilmezimiz olan aksesuarlarımıza da baharı müjdeledi. Cıvıl cıvıl, rengârenk… Kısa topuklarıyla bizi karşılayıp, doksanlı yıllara nazire yaparcasına sivri burunlarıyla sezonun en çok tercih edilen modelleri arasına girmiş durumda.

Şeffaf görünümlü aksesuarlar, farklılık arayan tüm moda takipçilerine özel olma hissini yaşatıyor. Çanta, ayakkabı, özellikle bileziklerde saydam formlarda karşımıza çıkıyor.                                                            

Şıklığı yakalayabilmek, sadece markaları takip etmekle ya da en pahalı olanın peşine düşmekle olmaz. Nelerin bütünlük sağladığını araştırdıktan sonra, çok daha uygun fiyatlarla kombinlerinizi yapabilirsiniz. Biraz hayal gücü, biraz da cesaret, şıklığınızı temin etmeye yeter. Gelişen teknolojinin bize sunduğu imkânlar sayesinde çok şanslıyız. Elimizin altında bulunan internet, modanın seçeneklerini ayağımıza getiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder