30 Mart 2016 Çarşamba

Doğal Güzellik - Kadın/Sağlık/Şifa Üzerine



Merhaba kızlar,

Bugün google’da bir araştırma yapayım derken, başka sitelerde denk gelmediğim konuları barından bir siteye denk geldim. Araştırma yaptığım konu peynirler ile ilgiliydi. Birçok kimse peynir konusunda önemsiz davranabilir. Peynir lezzetlerini tek tek denemiş bir kişi olarak, kendime yakın hissettiğim, özellikle keçi sütü ile yapılmış peynirler ilgi alanımdır. Söylediğim gibi yaptığım araştırmalar sonucu güzel bir siteyle tanıştım.

Oradan aldığım püf noktalar ile bazı bilmediğim peynirlerin de anavatanını görmüş oldum. Sitede biraz dolaştım derken, biz kızlarla ilgili oldukça önemli bilgiler yer aldığını gördüm. Sanıyorum yazar kişi, tüm yazdıklarını tatbik etmiş gibi gözüküyor. Yazıları okuduğum zaman, konu içinde bir konu barındırıyor. Sanki siteye giren bir daha çıkmasın istiyor.
Buda bana bu satırları yazmam konusunda ilham verdi diyebilirim. Doğal Güzellik sloganı ile alanında bir numara gibi olacak bir site. Sanıyorum sitenin yayın tarihi bir hayli yeni. Hal böyle olsa bile içerikleri umut verici. Kolay kolay bir siteyi beğenmem ama bu site gerçekten çok hoş. Zayıflama konusundan tutun da sporcu içeceklerine kadar bütün bilgiler tatbik edilmiş. Kesinlikle okuduklarımda herhangi bir yanıltıcı içerik yok.


Şimdi okuyucularım bu sitede neresi? Diye aklında soru işaretli oluşturabilir. Sizler değerli vaktinizi bu satırları okumaya ayırdığınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Beğendiğim site;

Dogalguzellik.net