16 Ocak 2015 Cuma

Karbonatlı Suyla Zayıflama Yöntemi ve Püf Noktaları


 
Karbonatlı su, ile zayıflanabildiğini duymuş muydunuz? Zayıflamaya yardımcı karbonatlı su, vücuttaki toksinleri atmanıza da yardımcı olur.
Karbonatlı su zayıflatır mı?

Metabolizma hızının insan sağlığı için ne kadar önemli olduğu bilinir. Kilo kontörlündeki önemi ise, yadsınamaz. Karbonatlı su içmekteki amaç vücudun asidik yapısını alkali hale getirmektir. Daha çok karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerin vücudunda asit birikmesi gözlemlenir. Hem vücudu alkali hale getirecek hem de zayıflamanıza yardımcı olacaktır, karbonatlı su.
Zayıflatan kürün malzemeleri

Karbonat
Su

Karbonatlı su ile zayıflama kürü tarifi
1.5 litre suya bir çay kaşığı karbonat(sodium bicarbonate) eklenir. Sabahları aç karnına bu su tüketilir. Günün kalan kısmında ise 1.5 litre karbonatsız su içilerek kür sonlandırılır. Burada dikkat edilmesi gereken nokta yemek aralarında su içmekten kaçınılmasıdır. Yemeklerden en az yarım saat önce ve yine yemek yedikten bir saat sonra su tüketebilirsiniz.

Sabahları aç karnına karbonatlı su tüketiminden sonra en az yarım saat kahvaltı yapılmaması da önemli bir kuraldır.
Zayıflama kürü, vücuttaki şişkinliği atmanızda ve kilo vermenizde doğrudan etkilidir. Tabii bunun yanında beslenmenize de özen göstermeyi unutmamalısınız. Çünkü sadece karbonatlı su vücudunuza girerek mucizeler yaratamaz. Ancak kilo vermenizde size yardımcı olabilir. Düzenli uygulayarak zayıflama kürü sayesinde ayda 3-4 kilo rahatlıkla verebilirsiniz.
Her şeyin fazlası zararlı olduğu bir gerçek. Bu kürü bir ay uyguladıktan sonra bir süre ara vererek arzunuza göre tekrar başlayabilirsiniz. Karbonatlı su tüketmek, sindirim sisteminizi hızlandıracak ve kısa sürede kabızlık sorununuzu da çözecektir.
Karbonatlı suyu içerken yadırgayabilirsiniz. Ancak zaman içerisinde suyun tadına alışacaksınız. Bütün bunlara rağmen karbonatlı su içtiğinizde vücudunuza bir rahatsızlık hissederseniz mutlaka tüketmekten vazgeçmelisiniz. Her vücut tipi farklıdır ve gösterdiği tepki de farklı olacaktır.